OTY Beach Party ja Rapujuhlat

Kesähorros on ohi!

10.8. taas tapahtuu, kun OTY Beach Party valtaa Nallikarin kuumat hiekat ja Rapujuhlat virittävät Teekkaritalon syksyn koetuksiin!

 

Päivä alkaa Beach Partyillä Nallikarissa klo 12. Tapahtuman ohjelmaan kuuluu ei-vakavamielinen beachvolley -turnaus. Paikan päälle voi tulla myös ihan vain seuraamaan pelejä, kuuntelemaan musiikkia, hengailemaan ja nauttimaan toivottavasti hyvästä säästä!

Pelaaminen tapahtuu noin 2-6 hlö joukkueilla. Jos pelikaveria ei löydy ennakkoon, kannattaa tulla ajoissa paikan päälle ja kysellä, josko joku toinenkin on kaveria vailla. Lohkot jaetaan, kun tiedetään osallistujamäärä. Säännöt kerrotaan kaikille ennen pelien alkua. Voittajille on luvassa OTYn 50v. historiikkeja sekä lippuja OTYn syksyn tapahtumiin!

Pelit alkavat klo 12 ja turnaukseen ilmottautuminen tapahtuu 11.30 alkaen kenttien luona. Olettehan ajoissa paikalla ettei aikataulu veny. Ei pääsymaksua. Muistakaahan laittaa lakki päähän!

 

Beach Partyjen jälkeen kannattaakin siirtyä Teekkaritalolle  viettämään perinteisiä Oulun Teekkariyhdistyksen ja Oulun Teknillisen Seuran järjestämiä rapujuhlia. Juhlissa opastetaan  rapujen syönnin alkeet heille, jotka eivät ole aiemmin nauttineet tätä loppukesän herkkua.

Rapujen lisäksi tarjolla on perunaa, salaatteja ja tietysti kurkun kostuketta. Loppuillasta sauna lämpenee, joten omat pyyhkeet mukaan.

Ilmoittatuminen alkaa 22.7. klo 12.00 osoitteessa https://www.oty.fi/rapujuhlat. Paikkoja on rajatusti, joten ei kannata aikailla.